Що таке енергія віри

Енергія віри - сила віриКоли людина вірить, всередині у нього з`являється потужна сила, що дає йому крила. Ми б ніколи не мали такого прогресу, якби на Землі не жили мрійники, що вірили в свою мрію і не йшли б до неї. Це завдяки їм ми маємо літак, телебачення, радіо. Завдяки їм зараз в кожному будинку є комп`ютер.

Це як імпульс творіння: образи, що існують тільки в голові, починають втілюватися в фізичному світі.

Як правило, розрізняють Віру в себе і Віру в Вища початок. Якщо в першому випадку це енергія досягнень, то в другому - це енергія, що єднає людину з Вищою силою (Богом).

Віра в себе

Віра в себе - абсолютно необхідна річ для розвитку людини. З її допомогою він може розкритися і реалізувати себе. Без неї не буде ні самоповаги, ні впевненості в своїх силах. А як без цього можна домогтися успіху і стати Господарем свого життя?!

У будь-якому проекті найважливішим фактором є
віра в успіх. Без віри успіх неможливий.
(Вільям Джеймс)

Якщо людина втрачає цю енергію, він перестає вірити собі і не вірить іншим. А це велика трагедія, бо його життя руйнується - у нього немає більше енергії, щоб її підтримувати.

невіра - страшна сила. Не вірити значно легше, ніж повірити. Тоді вже людина і не робить нічого. Відповідно, він нічого і не отримує. Але при цьому обов`язково скаже, що він так і знав, що це було нереально.

А якщо він вірить, йому даються сили і енергія для досягнення мрії. На цій базі виростає впевненість в тому, що у нього все вийде. Цікавий факт: якщо людина навіть не знає, як досягти бажаного, але вірить, що досягнення можливо, і діє, то з часом до нього приходять знання, як треба робити.

Хто мало вірить, той мало і отримує.
Хто ж більше вірує, той і отримує більше.
(Дмитро Ростовський)



Тому, якщо є мрія, не має значення: чи знаєте ви, що треба робити для її досягнення. Просто вірте, що це обов`язково буде у вас. А як саме воно прийде, час покаже, якщо ви будете продовжувати вірити і діяти в потрібному напрямку. Зовсім не обов`язково бачити весь шлях спочатку, тільки треба почати рухатися.

Віра в
вища початок

На більш високому рівні під вірою розуміється беззастережне визнання (Без будь-яких доказів) вищої Істини. Багато людей вірять, що є якесь Вища початок, неважливо, як його називати - Богом, Космічним Розумом або кимось ще.

Віра - якір збурений природи,
тиха пристань людства,
ясне дзеркало невидимого,
кращий учитель у Господі.
(Іоанн Златоуст)

В такому розумінні віра ірраціональна і являє собою чисте переживання. Її не можна пізнати розумом, можна лише пережити кожну мить буття як зустріч з Вищим. Тієї ж точки зору дотримувалися Ошо і де Мелло.

Найбільш часто це проявляється в молитві. Не дарма в історії відомі багато прикладів исцеляющих молитов і люди в останній надії звертаються до Бога. Реальні зміни аналізів під дією молитви, до речі, підтверджені дослідженнями. Кому цікаво, можуть познайомитися з правилами побудови цілющої молитви від Василя Морозова.

Віра - крило молітви- не маючи цього крила,
моя молитва знову повертається в лоно моє.

(Іоанн Ліствичник)

Відео: Підсвідомість. Енергія віри. коло Потоку

феномен віри

Енергія віри пронизує все життя людини. Чим вона сильніша, тим спокійніше і захищено відчуває себе людина. Він може пройти через всі труднощі, бо стає особистістю, яка здатна відбити будь-які удари долі.

Уникайте тих, хто намагається підірвати
вашу віру в себе.
Велика людина, навпаки, вселяє почуття,
що ви можете стати великим.

(Твен Марк)

Відео: Лідія Шартон. Енергія Віри - повір в себе

Цю енергію можна посилити або погасити. Підсилюють її кращі людські якості, такі як: любов, устремління, безстрашність. А ось сумніви, зневіра і відчай гасять її на корені. Занепокоєння і пригніченість діють більш повільно, але теж негативно.

Є такі скептики, які стверджують, що ті чи інші прийоми діють тому, що в них вірять. Так, закон Віри - це один з фундаментальних законів Всесвіту: Ми отримуємо те, у що віримо.



Енергія віри - феномен віриТак що ж заважає цим невіруючим Фомам отримати те ж саме - успіх, небачені досягнення, здоров`я ?! Їх сумніви - ось що не дозволяє їм отримати все це.

Еміль Куе запропонував дуже просту формулу самонавіювання. З її допомогою він зміг вилікувати багатьох людей. Точно також Луїза Хей домоглася результату за допомогою афірмації. А ось ті, хто не вірить, нічого не змінюють у своєму житті.

Пам`ятайте, що ця енергія однаково сильна як в позитивну сторону, так і в негативну. Можна повірити, що ти захворієш, і справді захворіти. Подумаєш про поразку і реально потрапиш невдачу.

Відео: Падші духи, енергія, добро, зло, магічна віра

Якщо хто вірує,
що отримає те, чого просить,
то отримає це,
якщо ж не вірує - не отримає
.
(Дмитро Ростовський)

рівень
енергії віри

Як було вище сказано, рівень енергії віри багато в чому визначається внутрішніми якостями людини і його мислямі.Что-то посилює її, щось її гасить.

Але все ж в основі цієї енергії лежить фізична енергія нашого тіла. Якщо у людини високий рівень фізичної енергії, то віра його непохитна. Якщо ж цей рівень низький, то його не полишає сумнів і все валиться з рук.

Свою енергію віри можна підняти, якщо опрацювати її на одному з наступних рівнів:

  1. Фізичному - фізичні навантаження, нормальний сон, правильна їжа.
  2. Емоційному - подяка і добрі справи.
  3. Духовному - молитви, медитації, духовні практики.

Можна, звичайно, брати тільки один рівень. Але кращого результату можна досягти, якщо розвивати себе у всіх трьох напрямках.

Якщо у людини немає віри, то у нього немає сил і немає бажань. Постійно його мучать сумніви. А ті, хто вірить, живуть насиченим життя. Вони рухаються від результату до результату і осягають все, що хочуть.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 168