Розкажи, що зробив для тебе бог

У 1988 році я відпочивала в пансіонаті Фиолетово. Одна ясновидиця жінка мамі сказала, що я пов`язана з Богом. Я тоді й гадки не мала про Бога, не читала Біблію або духовну літературу. Однак, в глибині душі завжди пам`ятала вислів цієї жінки. Пройшли роки. Я була щаслива-був хороший чоловік, син народився, закінчила університет, але мій внутрішній людина відчувала в затаєних куточках серця самотність, порожнечу ...

Я хотіла зрозуміти, чому в історії людства повторюються війни, несправедливість, безладдя, невдоволення ... Я стала шукати духовну літературу. Спочатку прочитала про кришнаизме, потім перейшла до читання Біблії. Спочатку я сперечалася з написаним в Біблії, не хотіла погоджуватися з Писанням, і кожен раз відкладала подальше читання Біблії. У мені з кожним днем збільшувалася боріння з написаним. І я так чинила опір до тих пір, поки не побачила дивний сон. Я побачила уві сні дерево величезного розміру і водоспад з нього виходив.

Навколо дерева безліч народу стояло і дивилося. Я ризикнула підійти , щоб зрозуміти, як таке чудове явище відбувається, адже з дерева виливався водоспад, а воно залишалося соковитим, живим? Я стрибнула з ліжка, прокинулася посеред ночі і в Біблії відкрився вірш, який вразив мене: А останнього великого дня свята стояв Ісус і кликав, говорячи: Коли прагне хто прийде до Мене і пей- Хто вірує в Мене, у того, як сказано в Писанні, з утроби потечуть ріки води живої. Це ж сказав Він про Духа, що мали прийняти віруючі в Нього (Івана 7 глава).

Також вірш із 22-ій глави Одкровення: І показав мені чисту ріку живої води, ясну, мов кришталь, що випливала з престолу Бога й Агнця. Посеред його вулиці, і по цей бік і по той бік ріки дерево життя, дванадцять раз плоди, що дає на кожен місяць плід свій-і листя дерева-для зцілення народів. У мене з того моменту почався новий етап життя-уважне вивчення Біблії, за яким послідувало смиренність і через десь рік я стала помічати в собі перемени- я полюбила людей, незалежно від характеру, національності, стала з поблажливістю ставитися до гріхів людей, більше за них молитися ... І найголовніше-я придбала Господа Ісуса Христа. Це багатство ніхто не зможе відібрати в мене.

Бог-центр мого єства. Я не хочу своїми словами або вчинками засмучувати Господа. Дякую Господу за те, що завжди готовий слухати наші щирі молитви покаяння, зрозуміти біль нашого серця, бачити також радість нашу !!!
Автор: Рузанна Камалян

* * *

Відео: Баста Випускний Медлячок



Я врятувалася від укусу чорного отруйного скорпіона, мені дали день на життя, навіть рідним наказали не чекати і готуватися до похорону! Лікар який врятував мені життя якимось чином, випадково повернувся з відпочинку! І нехай хтось скаже що Бог не існує, Він є, тут глибоко всередині! Дякую Богу за життя, за другий шанс, і просто спасибі за те, що не дав мамі пережити смерть дитини!
Автор: Sh-U-Sh A-N

* * *

Відео: ЯК ЗРОБИТИ ПОРТАЛ У СВІТ нуба! - НОВИЙ ВИМІР мультики! НУБ ПРОТИ В МІНЕКРАФТ! троллінгу СВІТ



У моєї мами був передраковий стан матки. Вона мучилася від страшних болів більше 2-х років, лікарі пропонували терміново зробити операцію, але операція не давала гарантії на одужання. Моя матуся була змучена і спустошена, їй весь час було погано фізично, ми пішли з нею до церкви, коли ми повернулися додому болю більше не було.

ЦЕ ПРОСТО ЧУДО !!! Коли ми розповідали про те, що після церкви біль пішла, то наші знайомі намагалися нас переконати в тому, що це так, вони говорили, ось побачите що все повернеться, ось так нікуди нічого не дівається, ми ж відповідали їм, що це Господь зцілив . Проходить місяць, другий, і немає ні болю, ні симптоматики. Мама була просто щаслива, як ніколи і повністю видужав !!! СЛАВА БОГУ, ЗА ТЕ, ЩО ВІН ЖИВИЙ, зцілювати і рятувати. Перевірялася кілька разів у лікарів, знімки до і після абсолютно різні, в старому знімку є новоутворення, в новому їх немає. Лікарі в подиві і просто розводять руками. Після цього випадку моя мама стала вірити в Бога не формально, що не номінально, а по-справжньому, від усього серця і єства.
Автор: Ані Азізханян

* * *
Розкажи, що зробив для тебе Бог
Ще одне свідчення про те, як Бог врятував моєму татові життя. У тата була виразка шлунка, і одного разу вона прорвалася і почалася внутрішня кровотеча органів (за 2 тижні до цього один наш родич помер від цього-ж самого, тому що його не встигли довезти до лікарні). Це сталося раптово, вночі. Папі стало погано, і поки їхала швидка він уже ледве ледве дихав ... Швидка їхала дуже довго, хвилин 50.

Ми були практично в безвихідній ситуації, але завжди є вихід, коли ПОРУЧ БОГ. Ми молилися всією сім`єю, і стверджували, що БОГ НЕ СПІЗНИТЬСЯ. Коли приїхала швидка тата терміново відвезли в реанімацію на операцію, але везли дуже повільно, хоча було 4 ночі, дороги порожні, машин немає, але водій швидкої зупинявся на кожному світлофорі. Мама і брат поїхали з татом, я залишилася вдома.

Вони стверджували 90 псалом в життя тата, цікаво те, що я теж молилася за папу будинку в цей же час з 90 псалма. Це один з найсильніших молитов захисту, охорони, зцілення та ін. Я говорила: "Господь Ти визволив тата вирве з тенет птахолова, з моровиці згубної (Ти визволив тата від усякої хвороби, болю, страждання), і пером Своїм Ти восени тата, і під крилами Твоїми тато буде безпечний, щит і огорожу істина Твоя, тато не злякається жахів в ночі, стріли, що летить удень, виразки ходить у темряві, зарази, що нищить опівдні і т.д. "Операція пройшла успішно, і татові врятували життя. ДЯКУЮ ТЕБЕ ГОСПОДЬ ЗА ТВОЮ ВІРНІСТЬ, ЗА ТВОЮ ЛЮБОВ і ЗА ТЕ, ЩО в ТАКИЙ НЕПРОСТИЙ, КРИТИЧНЕ МОМЕНТ ТИ СПАС папі жИТТЯ.

І я зрозуміла, що хоча здавалося, що Бог спізнюється, життя тата висіла на волосині, ще секунди, і невідомо що було б, але Господь НІКОЛИ НЕ ПОСПІШАЄ І ГОСПОДЬ НІКОЛИ не спізнюватися !!! Після цього тато став ходити до церкви, читати Біблію , дивитися духовні передачі, Бог веде Свою роботу в житті і в серці тата. Бажаю кожному, хто прочитає цю історію, щоб Господь ніколи не запізнився в вашому житті.
Автор: Ані Азізханян

* * *

Ця історія хоч і дрібниця,але я її запам`ятав добре, пам`ятаю як в селі, мені було близько 7-8 років, і моя бабуся (царство їй небесне) відправила мене нарвати трави для лазні яка росла на околиці села, і ось коли я приїхав на велосипеді до заростей, я прийняв рвати траву, але тут на мене з нізвідки вискочила собака, вона була бійцівська, дуже велика і гавкала на мене і гарчала з такою силою, що мені здавалося що вона зараз мене розірве, вона була не на прив`язі, а я будучи маленькою дитиною з молитов пам`ятав тільки Отче наш, і з дуже великого переляку все забув і зміг тільки тихо вимовляючи сти: "Господи, допоможи" .Здоровая собака одразу ж перестала йти в мою сторону, зупинилася, і розвернувшись пішла назад, як ніби її хтось покликав, але ніяких людей я в околиці не бачив.
Автор: Олексій Місюченко

* * *

Бог зцілив мого діда від раку кишки останньої стадії, хоча він був в при смертному стані і не міг навіть сам пересуватися. Він почав вірити в Бога і молитися. До нього приходив Віруюча людина (Християнин) і теж молився за нього. Протягом місяця він повністю зцілився. Ракова пухлина зникла !!!!!!

Дуже часто під час молитви я відчуваю Благодать і Любов Божу, відчуваю, як все моє тіло починає сильно тремтіти (від Божої присутності). Одного разу під час молитви сталося таке, що я запам`ятаю на все своє життя: як-то раз у моєї бабусі сильно боліла нога. Я доклав до її нозі свою руку і почав молитися.

Під час молитви я відчував, як з моєї руки виходить величезна сила. Моя рука так сильно тремтіла, що я перестав її відчувати. Це невимовне відчуття. Я був приголомшений від того, як сильно через мою руку вивільняється Божа сила і благодать. Тремтіла не тільки рука, а й все моє тіло і всі органи. Після таких моментів ти починаєш ще більше вірити в силу своєї молитви! Бог великий ! І Він чує кожну молитву!
Автор: Карен Камалян

* * *

У мене був такий час, коли постійно закладало вуха, і я не могла нічого чути. Цілковито. Спершу я постійно їх промивала, справа навіть до сліз доходило. Ну, звичайно ж, я боялася залишитися глухий ... Але потім якось вийшло, що я помолилася. Щиро. Не думаю, що це збіг, але саме в той момент вуха прочистили, і я стала знову все чути. Ніколи не забуду цього.

Автор: Поліна Луцюк


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 76