Сила цілющої молитви

Відео: Бесіди з батюшкою. Цілюща сила молитви. Ефір від 8 серпня 2016р



Ця невигадана історія про цілющої молитві сталася в одній з лікарень м Балашова.

Один глибоко віруюча людина помирала в лікарні. Він часто втрачав свідомість, але коли приходив до тями, відкривав Послання апостола Якова, главу 5. І ось коли він черговий раз впав у несвідомий стан, медсестра помітила, що палець цього хворого вказував на місце в Біблії, позначене як Послання апостола Якова 5: 14, 15.

Вона подзвонила близьким цього хворого, розповівши, що той таким чином просить про цілющої молитві і за його здоров`я. Приїхав проповідник і шість братів у Христі. Лікар сказав, що за всіма ознаками хворий ось-ось помре.

Але ось хворий знову прийшов до тями. Побачивши віруючих людей, він, зібравши останні сили, сказав: «Моліться! Моліться! Моліться! »

Лікарі дозволили перенести вмираючого людини в порожню палату, щоб там помолитися про нього. Два доктора спостерігали за тим, що відбувається. Віруючі схилилися на коліна для цілющої молитви. Проповідник поклав свої руки на область серця. Серцебиття вже не відчувалося.

Проповідник сказав просту цілющу молитву віри: "Отець Небесний! Твій Син, Ісус Христос, живучи на цій землі, зцілював хворих, очищав прокажених і воскрешав мертвих. Ти знаєш, що цей знесилений чоловік вірує в Тебе і в те, що ти сильний його зцілити. Адже в Слові Твоєму написано: «Чи хворіє хто з вас, нехай покличе пресвітерів Церкви, і нехай помоляться над ним, помазавши його єлеєм в ім`я Господнє. І молитва віри зцілить недужого, і Господь його Господь- і якщо він гріхи вчинив, простяться йому »(Якова 5:14, 15).

Потім по черзі помолилися інші брати. І раптом серце почало битися все частіше і частіше. Хворий відкрив очі, подивився на всіх і сказав: «Якось не добре: всі стоять на колінах, а я лежу». Потім він встав і з захопленням звернувся до Бога: «Я буду хвалити Тебе, Господи, що Ти почув молитви! Я відчуваю себе добре!"

Лікарі стоять і знизують плечима. Видужалий людина сіла на ліжко і каже: «Є хочу!» Йому, на його прохання, принесли борщ і котлети, на що лікарі сказали: «Якщо таке трапилося, то нехай їсть, що хоче».

Потім провели обстеження колишнього хворого: всі ознаки серцевого захворювання зникли, серце встало на місце. Знімки, зроблені під час хвороби, залишилися нагадуванням чудесного зцілення Божого.

Історія 2
Сьогодні я поділюся з вами чудовим засобом, яке приносить здоров`я. Для початку розповім випадок з мого життя.

Відразу після виписки з пологового будинку у моєї молодшої дочки стали гноїтися очі. Що тільки ми, за порадою лікарів, ні капали, чим тільки не мазали, хвороба затухала на кілька днів, а потім починалася з новою силою. Через два місяці лікар видала нам напрямок в стаціонар, так як потрібно промивати слізні канали в умовах операційної. «Процедура неприємна, - сказала вона, - але іншого виходу немає».

Моє серце підказало мені, що інший вихід є, і на наступний день я вирішила звернутися за допомогою до Бога з молитвою зцілення. Кожні годину-півтора я зупиняла свої справи і вимовляла молитву з проханням зцілити мою дівчинку. В результаті дитина, якому щоранку доводилося промивати злиплі від гною очі, на наступний день, прокинувшись, плескав абсолютно чистими віями. І хвороба не відновилася ні через день, ні через місяць, ні через рік. Це було Боже зцілення, яке визнали лікарі, які спостерігали мою дитину.

Сьогодні вчені все більше уваги приділяють молитві зцілення як засобу, прискорює одужання хворого. Результати наукових досліджень говорять про приголомшливу силі цілющої молитви.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 123