Як потрапити на небеса?

Відео: ДИТЯЧІ християнські пісні



Бог вказує нам шлях на Небеса у Своїй книзі, Біблії. Він мешкає там і бажає, щоб ми потрапили до Нього, коли закінчиться наше земне життя. У Царстві Небесному всі щасливі. Там немає ні болю, ні смерті, все чисто і зовсім.

У Біблії написано: «Неправедні Царства Божого не успадкують». 1Кор.6: 9

Визнайте це - день, коли кожен з нас вступить у вічність, може наступити швидше, ніж ми очікуємо. Готуючись до цього моменту, ми повинні усвідомлювати - не кожен потрапить на небо. Як ми можемо бути впевнені, що перебуваємо в числі тих, хто проведе вічність на небесах?

Існує багато людей, які вважають, що вони можуть потрапити на небеса без Ісуса. Вони приймають благі обітниці слави, але не обтяжують себе прийняттям хреста, а ще менше - Того, Хто висів і помер на ньому за гріхи всіх тих, хто повірить в Нього. Багато хто не бажають визнавати Ісуса як єдиний шлях і шукають інші шляхи.

Але ж Ісус сказав: «Хто вірує в Сина, той має життя вічне, а хто не вірує в Сина не побачить життя, але гнів Божий перебуває на ньому» (Іоанна 3:36)

Він каже: «У мене віруйте». Іоанна 14: 1

Якщо ти дійсно хочеш покладатися на Нього і слідувати за Ним, то можеш сказати: «Господь Ісус, я вірю, що Ти помер за мене на хресті. Я не хочу більше слідувати невірним шляхом. Я вірю, що ти пробачиш мої гріхи і свого часу приведеш мене на Небеса ».

Якщо довіряєш Ісусу Христу, то можеш бути впевнений, що ти на шляху, який приведе в Царство Небесне. Бог обіцяв, що: «Хто вірує в Сина, той має життя вічне». Іоанна 3:36 На цьому шляху з Господом тобі слід: Дякувати за, що Він зробив для тебе-Спілкуватися з Ним у молитві і читати Біблію -розповів іншим про те, що Господь зробив для тебе.

Питання все ще в силі: хто насправді увійде до Царства Божого? Як ми можемо забезпечити свою вічну долю? Відповіді на ці питання ми бачимо в чіткому розмежуванні тих, хто має вічне життя, і тих, хто - ні. «Хто має Сина Божого має життя-хто не має Сина Божого не має життя» (1 Івана 5:12).

Віруючі в Христа, що прийняли Його жертву як платню за наші гріхи і наступні за Ним у послуху, проведуть вічність на небі. Відкидають Його будуть позбавлені цього. «Хто вірує в Нього, не вірує, той вже засуджений, що не повірив в Ім`я Однородженого Сина Божого» (Іоанна 3:18).


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 195