Слова, над якими варто задуматися

Дорогий друг! Тебе оточує все, про що можна мріяти, і навіть важко задуматися і уявити, що скоро цьому прийде кінець. Ти просипаешся, вранці снідаєш, йдеш до університету або на роботу, цілий день в суєті, втомлений, приходиш ввечері додому, лягаєш спати, і так практично проходить день за днем. А про Бога і про те що буде друге пришестя Ісуса Христа, звичайно ж, немає часу і подумати.

- Але хочемо ми цього чи ні, пришестя Ісуса Христа буде і нам всім треба буде стати перед судом Божим, і кожен повинен буде дати звіт про те, як він прожив земне життя. Як використовував дорогоцінні хвилини, скільком людям розповів про Ісуса Христа і про Його Великому другому пришесті.

- Нам здається що на небес не буде всього того, що є на землі, і диявол намагається нав`язати нам, що там буде дуже нудно, і взагалі, навіщо вічне життя потрібна? Бери від життя все поки є можливість! Але в Біблії ясно написано, що кожна людина або знайде вічне життя, або буде приречений на смерть. ;

- Чи варто боротися за Вічне життя і готуватися до другого пришестя Ісуса Христа? У Біблії написано, що наш люблячий Господь, Ісус Христос приготував нам місце, і там буде настільки добре, що ми навіть уявити собі не можемо. Вже по всьому видно, що Друге пришестя Ісуса Христа буде дуже скоро.

- Ми живемо в останній час перед великим наступом - головною подією нашої планети. Бог прийде не для того, щоб винищити все, а для того, щоб покінчити з гріхом, і вічними стражданнями, пришестя Ісуса Христа буде тільки початком. Він хоче забрати Своїх дітей до Себе, на Нову Землю, де подарує нам вічне життя, радість, там ми будемо завжди спілкуватися з нашим Творцем, Ісусом Христом. Яка буде радісна зустріч з тими, кого втратили на цій гріховної землі, а тепер зможемо вічно в радісному спілкуванні бути з ними.

- Сьогодні ти живеш в цьому світі, де йде постійна боротьба між добром і злом. Життя дає нам один шанс - вибрати дорогу широку, яка веде до смерті, або вузьку і тернисту, але в кінцевому підсумку веде до вічного життя. Ісус Христос став прикладом того, що навіть на гріховної Землі можна прожити так, щоб знайти вічне життя.

- Нам потрібно трохи потерпіти і сам Бог винагородить нас. Що цей земний короткий шлях проти того, що чекає нас віруючих попереду? Потрібно тільки полюбити Господа всім серцем, попросити у Нього допомоги і Він дасть сили прожити цю земне життя гідно, щоб знайти вічність. Велике друге пришестя Ісуса Христа буде дуже скоро і нам потрібно прямо зараз прийняти велике рішення, з ким ми хочемо бути, на чиєму боці ми будемо.

Підбадьорливі слова Ісуса Христа


bible-facts.ru


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Статті за темою "Слова, над якими варто задуматися"
Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 53