Чи є життя після смерті?

Що ж відбувається з нами після смерті? Невже ми просто перестаємо існувати?

У Біблії сказано, що існує не тільки життя після смерті, але життя вічне, настільки славна, що «... не бачив того око, не чуло вухо, і не приходило те на серце людині, що приготував Бог люблячим Його» (1 Коринтян 2: 9).

Воскресіння Христа було добре відомою подією. Апостол Павло закликав людей переконатися в його автентичності від очевидців, але ніхто не намагався заперечувати йому. Тому, воскресіння є наріжним каменем християнської вери- завдяки Ісусу, повсталому з мертвих, і ми можемо вірити, що воскреснемо.

Апостол Павло дорікав перших християн в невірі: «Коли ж про Христа проповідується, що Він воскрес із мертвих, як же дехто між вами говорять, що немає воскресення мертвих? Якщо нема воскресіння мертвих, то і Христос не воскрес »(1 Коринтян 15: 12-13).

Хоча всі ми будемо одного разу відроджені, не всі зможуть потрапити в рай. Перед кожною людиною в житті постає вибір, від якого залежить, де він проведе вічність. Біблія говорить, що ми помремо тільки один раз, а після смерті піде Божий суд (Євреїв 9:27).

Земне життя є перевіркою, підготовкою до майбутнього. Для віруючих - це вічне життя поруч з Богом. Так як же нам отримати вічне життя і праведність? Існує тільки один шлях - віра в Сина Божого, Ісуса Христа. Він сказав: «Я воскресення й життя-хто вірує в Мене, хоч і вмре, буде жити. І кожен, хто живе та хто вірує в Мене, повіки не вмре ... »(Йоан 11: 25-26).

Дар вічного життя доступний усім, але заради нього ми повинні відректися від деяких мирських задоволень і пожертвувати себе Богу. «Хто вірує в Сина, той має життя вічне, а хто не вірує в Сина не побачить життя, але гнів Божий перебуває на ньому» (Іоанн 3:36).



Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 109