Найсильніша молитва

Найголовнішим підставою сильної молитви є відсутність перешкод на шляху нашої молитви до Бога.
Давайте розглянемо найбільш часто зустрічаються моменти, які заважають нашій молитві бути сильною.

Неісповеданний гріх
Неісповеданний гріх є, мабуть, найпоширенішою перешкодою для молитви. Псалом 65:18 говорить: "Якби я бачив беззаконня в серці своїм, то Господь не почув би мене Господь". Коли в Біблії говориться про беззаконня, це відноситься до неісповеданному гріха. Бог досконалий і не може допустити гріха в нас. Якщо ми усвідомлено миримося з гріхом в нашому житті, це відштовхує від нас Бога. В результаті молитва позбавляється сили.

недолік віри

Відео: Найпотужніша Молитва


Недолік віри має неймовірно негативний вплив на християнське життя. Апостол Яків пише так: "Якщо ж у кого з вас бракує мудрости, нехай просить у Бога, що всім дає просто, та не докоряє, - і буде вона йому. Але нехай просить із вірою, анітрохи не сумніваючись, бо сумнів, той подібний до морської хвилі, яку жене й кидає вітер: так не думає така людина отримати що-небудь від Господа. Двоєдушна людина непостійна на всіх дорогах своїх ".
Віра - це дійсно питання довіри. Ісус сказав: "І все, чого ви в молитві попросите з вірою, то одержите" (Мт. 21:22).

Люди часто не бажають повністю покластися на Бога. Однак кожен день вони довіряють людям без питань, виявляючи віру, яку Бог бажав би бачити у них. Подумайте про це. Люди ходять до лікарів, імен яких вони не можуть навіть вимовити, отримують рецепти, які не можуть прочитати, відправляються до фармацевта, якого раніше ніколи не бачили, отримують ліки, механізм дії якого не розуміють, і потім приймають його! Чому набагато легше довіряти цим незнайомцям, ніж Богу, Який є вірним і люблячим у всіх сенсах? Відповідь залежить від того, на чому спочиває наша віра. Багато людей вважають свою віру на друзів, дружина, гроші або на себе самих. Все, крім Бога, може розчарувати, але навіть найменша частка віри може пересувати гори.

непослух

Відео: Найсильніша молитва на землі / Сергій Доброздравін в VKLife


"Улюблені, Якщо серце не винуватить нас, то ми маємо відвагу до Бога, і чого тільки попросимо, одержимо від Нього, бо виконуємо Його заповіді та чинимо любе для Нього. І оце Його заповідь, щоб ми вірували в ім`я Сина Його Ісуса Христа і любили один одного, як Він нам заповідь "(1-е Іоан. 3: 21-23).
Якщо ми хочемо рости в стосунках з Богом і ставати сильнішими людьми молитви, ми повинні навчитися слухатися. Утримуватися від гріха недостатньо. Недостатньо і віри. Якщо ми устами сповідуємо, у що віримо, але діями не підтверджуємо тверде послух, це показує слабкість нашої віри. Послух має бути природним продовженням віри в Бога. Той, хто кориться Богу, довіряє Йому, а хто довіряє, той кориться Йому.

Чи не прощення

Відео: Отче наш - найсильніша молитва Господня


Ви, напевно, пам`ятаєте місце Священного Писання, де Петро задає Ісусу питання про прощення. Він запитав: "Господи, скільки разів прощати брату мій може згрішити проти мене? До семи чи раз?" (Мт. 18:21). Юдейський закон вимагав, щоб людина три рази прощав іншого за образу. Петро, допускаючи сім раз, думав, що він особливо поблажливий і м`який. І був, можливо, глибоко здивований, коли почув відповідь Ісуса: "Не кажу тобі" до семи ", але аж до семидесяти раз" (Мт. 18:22).

Ісус намагався навчити Петра, що прощення - НЕ математична величина. Прощення не є і набором слів. Це ставлення серця, і силу прощати дає нам Дух Святий. Чому прощення так важливо? Відповідь знаходимо в Євангелії від Матвія (6:14, 15): "Бо, якщо ви будете прощати людям гріхи їхні, то простить і вам Батько ваш Небесний, а якщо не будете прощати людям гріхи їхні, то й Отець ваш не простить вам провин ваших ".
Прощення і отримання прощення - нероздільні, як близнюки. Якщо людина відмовляється прощати іншого, він шкодить собі, тому що недолік вибачення може захопити його і заподіяти йому гіркоту. А людина не може приступати до молитви з гіркотою в душі і закінчувати її з благословеннями. Завдяки прощення у вашому серці може панувати не тільки правда, але і світло.

Неправильні наміри
Я чув про історію про служителів, який якось прогулювався по вулиці, на якій стояли старовинні будинки в вікторіанському стилі. Гуляючи, він зауважив хлопчиська, що стрибає вгору-вниз на парадному ганку красивого старого будинку. Він намагався дістати старовинний дверний дзвін, підвішений у двері, але занадто високо.
Співчуваючи малюкові, служитель пішов по доріжці, що веде до будинку, зійшов на ґанок і бадьоро задзвонив замість нього в дзвіночок. Потім посміхнувся хлопчині і запитав:
- Ну, і що тепер, молода людина?
- Тепер, - вигукнув хлопчик, - біжимо що є сил!
У цій історії служитель неправильно зрозумів наміри маленького хлопчика, але Бог безпомилковий щодо наших мотивів. Коли ми не праві, наші молитви не мають сили. Послання Якова (4: 3) говорить: "Просіть і не одержуєте, бо прохаєте на зле".
Ідоли в нашому житті

Відео: Сильна молитва змінює долю


Коли більшість людей думають про ідолів, вони представляють статуї, яким поклоняються, як богам. Але ідолом може бути що завгодно в нашому житті, що встає між нами і Богом. Ідоли можуть поставати в різних формах: гроші, кар`єра, діти, задоволення. Знову ж таки, це питання стану серця. Книга Пророка Єзекіїля (14: 3) ясно показує негативний вплив всього, що з`являється між людиною і Богом.

Там говориться: "Син людський, ці мужі допустили своїх божків у своє серце, а спотикання провини своєї поклали перед обличчям своїм чи запитувати Мене?" Відраза Бога до ідолів дуже очевидно з цього уривка. Він навіть не хоче, щоб до Нього звертався людина, що поклоняється ідолу.
Зверніть увагу на ваше життя. Чи є у вашому житті щось, що для вас важливіше Бога? Іноді відповісти важко. Один із способів дізнатися, чи є щось у вашому житті ідолом, - значить поставити собі питання: "Відмовився б я від цього, якби Бог попросив мене про це?" Подивіться чесно на свою кар`єру, майно і на сім`ю. Якщо є щось, чого ви ще не віддали Богу, значить, воно перегороджує ваш шлях до Нього.
Непідвладна Богу воля
Якась жінка щодня, коли вирушала в дорогу, і коли переходила на перехрестя, то підкидала палицю в повітря. В який бік показувала палиця, по тій дорозі вона і йшла.

Одного разу на іншій стороні дороги, де вона кидала палицю три рази, стояв старий. Нарешті він запитав:
- Навіщо ти підкидаєш палицю?
- Я дозволяю Богу показати мені з її допомогою, в якому напрямку йти, - відповіла вона.
- Тоді чому ти кидала її три рази? - запитав старий.
- Тому що перші два рази вона показувала в неправильному напрямку, - була її відповідь.
Кінцева мета нашої молитви - отримати не те, що ми хочемо, а навчитися бажати того, що дає Бог. Але цього ніколи не станеться, якщо ми не подчиним свою волю Йому і не надамо себе в руки Божі.
Людина, чия воля підпорядкована Богу, знаходиться з Ним у відносинах, схожих з описаними в притчі про виноградну лозу і гілках. Там говориться: "Коли ж у Мені і слова Мої у вас зостануться, то, чого не побажаєте, просите, і буде вам" (Ів. 15: 7). Гілка залежить від лози та живе у злагоді з нею. У свою чергу лоза дає їй все, чого вона потребує, і в результаті приносить рясні плоди. У підпорядкуванні своєї волі Бога є величезні переваги. Одне з них - обіцянка Бога відповідати на ваші молитви і прохання. Інше - ми можемо отримати силу Христа за допомогою Духа Святого. Як в прикладі з виноградною лозою і гілками, Він наповнює нас, дає нам сили, виробляє плід.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 112