Думки про молитву

Відео: Думки про молитву



- Молитва - це щирий, відверту розмову з Богом, як з найближчим другом.

- Ми можемо розповісти Господу про всіх наших потребах.

- Звертайтеся до Творця в будь-який час доби, Він завжди почує вас.

- Христос служить нам прикладом для наслідування, як потрібно звертатися до Бога.

- Молитва - це сила. "Багато молитви - багато сили. Мало молитви - мало сили-ні молитви - немає сили".

Радість, що отримується від молитви, не буде повною доти, поки ви не відчуєте відчуття присутності Бога. Молитва призводить нас, наше життя, наше серце в зіткнення з Божественною силою. Молитва виліковує нас від сумнівів, відчаю і гріха. Чи хочете ви спертися на цю рятівну силу? Тоді прямо зараз зверніться до Нього в простій, щирій молитві:

"Мій дорогий Отець Небесний! Неможливо висловити мою любов до Тебе. Всім моїм серцем прагну осягнути Тебе. Допоможи мені сьогодні упокорити себе, щоб я міг постійно спілкуватися з Тобою. Навчи мене кращої молитві, навчи мене спілкуванню зі Спасителем, навчи мене стати гідним Його . В Ім`я Ісуса прошу Тебе. Амінь ".

текст молитви

У деяких церквах поширені молитовники - списки молитов на різні випадки життя. При цьому є також і особливі молитви, приписані до читання в певний час. Це - не Біблійне встановлення. Хоча в кожній церкві можна знайти цілий ряд постанов, які не мають біблійного підгрунтя, але багато хто може бути виправдані практичною необхідністю. У Біблії записано багато молитов, якими молилися люди, і найбільше ми знаходимо їх в Псалтире.

Але жодна з них, крім Молитви Господньої (Отче наш), що не була дана для того, щоб її повторювали інші, за винятком молитов для співу (ті ж псалми і Аввак 3 гл), які швидше за виконувалися як музичні твори під час богослужінь, релігійний свят і в будь-який інший час, ніж як звичайні молитви до Бога. І навіть Молитву Господню ми ніде не знаходимо, щоб хто з учнів її використовував або викладав іншим. Більш того, в двох версіях євангелістів ця молитва представлена по-різному, що говорить про те, наскільки зміст важливіше форми молитви. Тобто, багато християн визнають, що Молитва Господня є тільки зразок того, що, як і в якій послідовності може бути сказано в молитві. А саме, звичайна молитва складається з трьох частин: прославляння (моління), прохання і подяку (Флп 4: 6 1 Тим 2: 1).

Молитва - це розмова з Богом, в якому християнин виливає свою душу. І тому представляється недоречним читати чиїсь слова, будто- б вони мають якусь магічну заклинательную силу. Наш Господь представлений як люблячий Батько, а тому я не уявляю себе, розмовляє зі своїм Отцем, будь то Небесним або земним, словами, які мій сусід вжив в розмові зі своїм батьком.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 97