Чи дозволяє бог є м`ясо?



Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Відео: Узаконена вбивство тварин або чому не можна їсти м`ясо? Марва Оганян



І сказав Бог: Оце дав Я вам усю ярину, що розсіває насіння, що на всій землі, і кожне дерево, що на ньому плід деревний, що воно розсіває насіння, - вам це буде в їжу. (Бут. 1:29).

У Книзі Буття (3:18) міститься ще одне повеління їсти овочі. Підкоряючись цим вказівкам, люди Ізраїлю - десять поколінь, від Адама до Ноя - дотримувалися вегетаріанської дієти.

Вегетаріанство - спосіб життя, який характеризується в першу чергу харчуванням. Він виключає вживання плоті тварин.

У будь-якому випадку, вживання в їжу м`яса не було спочатку Божим планом і було не наказано, а допущене Богом через примножується гріховності людини. Як і багато інших законів, які Христос охарактеризував словами: "По жорстокосердя".

Дійсно, прямої заборони начебто і немає, але якщо уважно дослідити Писання, то можна побачити різницю між тими хто їв м`ясо і тими, хто відмовився і Боже ставлення до цього. Взяти хоча б Данила або Мисаїлові.

Так ким бути краще: м`ясоїдів або вегетаріанцем?

Прочитайте 10 фактів та ви знайдете відповідь!
1 факт
Чи дозволяє Бог є м`ясо?Імовірність смерті від інфаркту у середнього статистичного людини 50%. Імовірність смерті від інфаркту у середнього вегетаріанця: 15%. Імовірність смерті від інфаркту у чистого вегетаріанця: 4%.

На 10% скоротивши споживання м`яса, молочних продуктів і яєць, ви зменшуєте ймовірність інфаркту на 10%. Скоротивши споживання м`яса, молочних продуктів і яєць на 50%, ви зменшуєте ймовірність інфаркту на 45%.

Скоротивши споживання м`яса, молочних продуктів і яєць на 100%, ви зменшуєте ймовірність інфаркту на 90%. Від споживання одного яйця в день рівень холестерину в крові підвищується на 12%

За деякими оцінками, до 90% всіх хвороб походить від неправильного харчування, і в 80-85 відсотках випадків можливе лікування однієї лише дієтою.

В Америці і в інших розвинених країнах 52 відсотки населення помруть або від раку, або від серцевого нападу. 52 відсотки - це дуже багато, більше половини - від раку і від проблем з серцем. І головна причина захворювань серця - це мясоедение. Весь цей холестерин, який забиває артерії, звідки він походить? Ви подивіться на м`ясне харчування і на вегетаріанське, і ви побачите величезну різницю в холестерин.

2 факт
Рівень вмісту пестицидних забруднень в грудному молоці матерів, уподтребляющіх м`ясо в 35 разів вище, в порівнянні з матерями-вегетаріанцями

Чи дозволяє Бог є м`ясо?
3 факт
Без м`яса немає сили? Строгими вегетаріанцями є відомі своїми досягненнями в області бойових мистецтв. Такими є і представники багатьох інших бойових мистецтв, в першу чергу в Індії і Китаї.

Поширена думка про те, ніби без м`яса немає сили, не більше, ніж забобон. В індійській збірної з важкої атлетики половина спортсменів - вегетаріанці (уявіть собі м`язову масу штангістрв, їх навантаження!). Нарешті, згадаємо легендарний Шаолінь, який готував видатних майстрів у-шу. Його ченців теж слабкий не назовешь.Поетому досить очевидно, що поширена думка - "без м`яса немає сили", не більше ніж забобон.

Відомі далеко не слабкі люди як Жан Клод Ван Дам, Джекі Чан або Майкл Дункан вегетаріанці (Обов`язково подивіться внизу список).

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

4 факт
Чи дозволяє Бог є м`ясо?Одне з найбільших помилок щодо вегетаріанської дієти полягає в тому, що вегетаріанці - люди фізично слабкі, бліді і хворобливі.

У 1906 і 1907 рр. доктор Єльського університету Ірвінг Фішер провів тести на витривалість. Дослідження проводилися серед атлетів, інструкторів, лікарів і медичних сестер університету. Результати були для багатьох сюрпризом, так як вони показали, що вегетаріанці приблизно в 2 рази більше витривалі, ніж м`ясоїди. Аналогічні дослідження, проведені Джоном Келлогом у військовому санаторії в Мічигані, дали такі ж результати.

Пізніше вчені Брюссельського університету Дж. Лотейка і В. Кіпані провели свої дослідження з метою підтвердити або спростувати результати дослідів Ірвінга Фішера. Вегетаріанці витримували випробування на витривалість в 2-3 рази довше, ніж м`ясоїди, і після випробування витрачали на відновлення сил 1/5 частину часу, що витрачається для тієї ж мети мясоедами.

5 факт

Серед вегетаріанців практично немає що страждають серцево-судинними захворюваннями. У вегетаріанців не буває Чи дозволяє Бог є м`ясо?апендициту і проблем з нирками.

Відомо, що майже зникали апендицит і захворювання алергічної природи (астма, діатези) і в громадянську, і під час Великої Вітчизняної, а як тільки постачання м`ясом та іншими продуктами тваринництва налагоджувалося, все поверталося до колишнього: скажімо, в міських лікарнях Російської Федерації з 1951 по 1955 рік кількість екстрених операцій апендициту зросла майже вдвічі.

Відомий хірург М.М. Еланский на основі багаторічної практики стверджує, що причиною запалення маленького «відростка» кишечника стає нераціональне харчування рясної м`ясної їжею.

6 факт
Чи дозволяє Бог є м`ясо? Які причини того, що люди, що вживають в їжу м`ясо, схильні до численних захворювань? Одна з причин, на думку біологів і дієтологів, полягає в тому, що травний тракт людини не пристосований до перетравлювання м`яса. Хижі тварини мають порівняно короткий кишечник (в три рази довше тіла), що дозволяє своєчасно виводити з організму швидко розкладається і виділяє токсини м`ясо.

У травоїдних тварин кишечник в шість разів довше тіла, тому що рослинна їжа розкладається набагато повільніше, ніж м`ясо. Людина, як і травоїдні, має довгий кишечник, тому, коли він їсть м`ясо, в його організмі утворюються токсини, які ускладнюють роботу нирок і сприяють розвитку подагри, артритів, ревматизму і навіть раку.
Чи дозволяє Бог є м`ясо?

М`ясоїдних не потрібен довгий кишечник, більш того, в разі значної довжини він став би джерелом самоотруєння. М`ясо добре перетравлюється дуже міцним шлунковим соком, поживні речовини моментально всмоктуються, а відходи повинні бути якомога швидше видалені, так як вони швидко
загнивають.

"Але стривайте, - заперечить хтось із читачів, - хіба для людини не природно харчуватися м`ясом? Хіба наш організм не має потребу в білку тваринного походження?"

Відповідь на обидва ці питання один - немає.

7 факт
"Порівняльний аналіз зовнішньої та внутрішньої будови тіла людини і тварин доводить, що природною їжею для людей є фрукти і соковиті овочі".

Ті які все-таки іноді їдять м`ясо (особливо червоне), в два рази частіше хворіють на рак товстого кишечника, і в 2,5 рази частіше - раком яєчників, ніж ті, хто строго дотримуються правил утримання від тваринної їжі.
- У тих, хто їсть м`ясо хоча б один раз в тиждень, на 76% підвищується ризик діабету другого типу.

Фізіологічно люди стоять куди ближче до рослиноїдних тварин, таким як мавпи, слони, коні і корови, ніж до м`ясоїдних, типу собак, тигрів і леопардів.

Скажімо, хижаки ніколи не потеют- у них теплообмін відбувається за допомогою регуляторів частоти дихання і висунутого язика. Тварини ж вегетаріанці (і людина) володіють для цієї мети пітними залозами, через які тіло залишають різні шкідливі речовини.

Хижаки хлебтають рідина, як, наприклад, кішка, травоїдні ж (і людина) втягують її крізь зуби. Таких ілюстрацій можна привести безліч, і кожна з них свідчить: людський організм відповідає вегетаріанській моделі. Чисто фізіологічно люди не пристосовані до м`ясного раціону. Ось, мабуть, найбільш вагомі аргументи на користь вегетаріанства. "

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?


8 факт
Людина - "Плодоядние" (від "плоди"), а не "хижий" (від "плоть") живий організм. Подивіться, як фізіологічно людина відрізняється від м`ясоїдних (хижаків)!Чи дозволяє Бог є м`ясо?

* Зуби Багато хто говорить: "Дивіться у нас є ікла, значить ми можемо їсти плоть тварин". А ось тут є велика проблема! Зуби навпаки показують, що Бог створив людину травоїдним. Досить подивитися на деякі зовнішні і внутрішні особливості будови людського тіла, і тут же стане ясно, що людина за своєю природою, скоріше, травояден, ніж плотолюбства.

Дуже цікаві висновки. У м`ясоїдних, як відомо, різці гострі, вони легко встромлюють в плоть і рвуть її. Травоїдним це не потрібно, так як рослини досить м`які і від них легко відкусити шматочки. Тому різці у травоїдних тупі. Людині досить подивитися на свої зуби в дзеркало, щоб переконатися - у нього різці, як у травоїдних, тупі, подивіться на свої передні зуби.

Якщо продовжити вивчати особливості зубів, то можна помітити, що в пащі хижого тваринного немає задніх плоских жувальних зубів. Ті, у кого є домашні тварини, наприклад кішка або собака, можуть подивитися їх зуби і легко в цьому переконатися. Якщо їм дати шматочок м`яса, то вони не стануть його жувати, а тут же проковтнуть, і це природно, так їдять все хижаки. Справа в тому, що у них слабо розвинені слинні залози для попереднього перетравлення і «мусолити» їжу в роті просто немає сенсу. Звичайно, тварини не віддають собі в цьому звіту, але, тим не менш, інстинктивно роблять так, як диктує їм організм.

Щелепи їх рухаються тільки в одному напрямку - вниз і вгору. У рослиноїдних зуби пристосовані для роздрібнення і пережовування рослин, їх щелепи здатні здійснювати також і бічні руху.

А ось у травоїдних і у людини слинні залози для попереднього перетравлення розвинені досить добре. Щоб вони нормально працювали, тварина і людина повинні ретельно подрібнювати їжу в ротовій порожнині, як слід обробляючи її слиною. Тому задні зуби у травоїдних і людини плоскі - вони працюють як «жорна», Зверніть увагу, що задні зуби людини щільно прилягають один до одного, і це найзручніше «пристосування», яке тільки міг придумати Бог.

Своєю формою. У перших вони для рвати-метати, у других - кусати пережовувати.

У хижака ікла щоб пошкодити велика посудина й убити, премоляри - щоб відірвати великий шматок м`яса і заковтнути. Різці і моляри скорочені, все одно жувати заважають величезні ікла. У травоїдних іклів немає, різці гострі, щоб відкушувати, тупі ребристі моляри, щоб подрібнювати грубу їжу.

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Що стосується людини, то, напевно, кожен пам`ятає, як в поза межами дому мама не раз обсмикую: «Жуй як слід! Не поспішай!". І це говорить сама за себе. Щоб шлунок працював добре, щоб з їжі засвоювалося більше корисних речовин, людина, як і травоїдна, змушений ретельно подрібнювати їжу в роті. Тому що, як і у травоїдного, у людини концентрація соляної кислоти в шлунку в 10 разів слабкіше, ніж у хижака, і тому що процес перетравлення починається вже в роті, так як птіалін, що міститься в слині людини, розщеплює деякі речовини до того, як їжа виявиться в шлунку.
І останнє: так як тваринна їжа розкладається швидше, ніж рослинна, то і виводити її з організму потрібно швидше. Бог це передбачив - довжина шлунково-кишкового тракту у м`ясоїдних в два рази коротше, ніж у травоїдних і людини. Можна собі уявити, як «залежуються» «м`ясні продукти» в кишечнику людини і які токсини при цьому виділяються з гниючої білкової їжі, що не виведеної вчасно з організму! Отруйні речовини ускладнюють роботу нирок і сприяють розвитку артритів, ревматизму, подагри і навіть раку. Багато фахівців-дієтологи радять якщо не відмовитися, то хоча б скоротити до мінімуму споживання білкової їжі в цілях турботи про своє здоров`я.

* Слина м`ясоїдних тварин має кислу реакцію і пристосована для переварювання тваринного білка: в ній немає речовин для перетравлення вуглеводів. А наша слина має лужну реакцію і містить речовину для перетравлення крохмалю.

* Шлунок м`ясоїдних невеликий, круглий, не пристосований для тривалого перетравлення. Шлунковий сік дуже кислий, здатний розчиняти м`язи, шкіру і кістки.

У чисто травоїдних тварин шлунок великою, багатоінсценує, що забезпечує бродіння рослинних мас. Шлунковий сік приблизно в 10 разів слабший, ніж у хижаків.

* Кишечник хижого тваринного в 3 рази довше його тулуба і пристосований для швидкого вигнання загниваючий їжі.

Протяжність же кишечника людини в 12 разів більше тулуба, і призначений він для того, щоб утримувати в собі їжу все той час, який необхідно для всмоктування поживних речовин.

* Печінка хижого тваринного здатна видаляти в 10-15 разів більше сечової кислоти, ніж печінку людини, будь-якого Плодоядние або травоїдного тваринного. Наша печінка може видалити лише невелика кількість сечової кислоти.Чи дозволяє Бог є м`ясо?

* Кігті. Хижаки мають кігтями. У рослиноїдних кігтів немає.

Те, що людина влаштована за подобою хижака, є дуже поширеною помилкою, яке легко спростовується вищенаведеними фактами.

Порівняльні дослідження характеру обміну також підтверджують, що спочатку Бог створив людину рослиноїдних. Але в цьому, напевно, ніхто з учених і не сумнівається.

9 факт
Чи дозволяє Бог є м`ясо? "Людина, що переходить на рослинну їжу, позбавляє організм заліза і тваринного білка, а він є необхідним елементом нашого здорового існування". Нерідко можна почути таку думку.

Для довідки! Насправді, ці дані сильно застаріли, м`ясо вважалося найкращим джерелом білків до середини 1950-х років. Сьогодні ж численні дослідження показали, що рослинна їжа значно перевершує м`ясну 4 рази.

У скромних на вигляд насінні сочевиці більше білка, ніж у м`ясі, - майже чверть усього складу! Причому за своїми властивостями цей білок більш «якісний», ніж в інших рослинах: у ньому можна знайти все амінокислоти, необхідні організму для росту, відновлення і оновлення клітин і тканин, виробництва ферментів, гормонів, захисних компонентів. Заліза в ній в 4-5 разів більше, ніж в яловичині, і в півтора рази більше, ніж в горосі, квасолі і навіть сої.

Слід просто прийняти той факт, що лікарі-м`ясоїди завжди були і будуть проти вегетаріанства саме в силу своєї упередженості, навіть всупереч існуванню об`єктивних фактів, і причину цього добре пояснює доктор медичних наук, лауреат Державної премії професор Іван Павлович Неумивакин, який пропрацював в системі медичної допомоги космонавтам більше 30 років: « бійтеся потрапити в руки лікарів не тому, що вони погані, а тому, що вони знаходяться в полоні власних помилок.

Кому було вигідно створити таку систему, в якій чим менше хворих, тим менше зарплата лікарів і тим менше їх в штатному розкладі. На жаль, здорова людина медицині не нужен- медицині потрібно якомога більше хворих.
10 факт

У м`ясі містяться всі необхідні людині речовини. Можна жити, харчуючись одним лише м`ясом, залишаючись зовні здоровим і сильним, що видно на прикладі деяких північних народностей. Але одна справа - вижити, а інше - жити довго.

На цю тему проводилися і проводяться численні дослідження, випускаються праці. Встановлено, що вегетаріанці на 90-97 відсотків менше схильні до серцево-судинних захворювань, ніж м`ясоїди. Значно рідше вони хворіють на рак. Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Ролл Рассел в нотатках про походження раку пише: "Я досліджував 25 націй, що харчуються в основному м`ясом, і у 19 з них виявив високий відсоток ракових захворювань, в той час як серед 35 націй, які не харчуються м`ясом або мало його вживають, не було ні однієї, де відсоток захворювання раком був би значним ".

Виявлено безсумнівна зв`язок між зловживанням м`ясним і захворюваннями подагру, артрит, ревматизм і т.д. і т.п.

М`ясо - користь чи шкода?

Відео: Чому не можна їсти м`ясо?



1 Будівлі тіла людини доводить, що природною їжею для людей є фрукти і соковиті овочі.

2 Не варто також забувати про те, що в деяких продуктах рослинного походження білків більше, ніж в м`ясі. До того ж білки рослинного походження легше засвоюються, ніж тварини. А також, на відміну від тварин, не містять трупних токсинів, гормонів росту, гнильних бактерій, яєць глистів, холестерину, антибіотиків, трансгенів.

"Наостанок зазначу, що безумовно, краще не їсти м`яса, а харчуватися рослинною їжею, як це було в Едемі! Однак при вегетаріанство, потрібно стежити за складом їжі, щоб отримувати всі необхідні мікроелементи.

Однак, повторюю, прямої заборони на вживання м`яса Бог не давав. Тому, вибір за людиною - або стати повним вегетаріанцем- або лише симпатизувати вегетаріанства і обмежувати себе в кількості м`яса-небудь зовсім не слідувати принципам вегетаріанства, але не вживати тільки м`ясо нечистих тварин "...


Джерело: bible-facts.ru

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Голлівудські знаменитості - вегетаріанці

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?


Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?


Голлівудські знаменитості - вегетаріанці

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?

Чи дозволяє Бог є м`ясо?



Чи дозволяє Бог є м`ясо?


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 74