Груба помилка в молитві

Відео: Торсунов О.Г. Помилки в молитві



Тут хочеться привести відомий історичний випадок: в Петербурзі початку 20 століття були знайдені записки матері страченого декабриста Рилєєва, в яких вона розповідає про те, що у віці 3-х років її син важко смертельно захворів. Надії на одужання не було, і вона, будучи християнкою, звернулася до Єдиною Надії - Богу. Але молилася вона незвичайної молитвою, не так, як нас вчить Біблія.

В молитві ми все віддаємо на волю Божу: «Хай буде воля Твоя», а вона молилася: «Хай буде воля моя». І вона побачила сон: їй постав ангел, який сказав, що все слід віддати на волю Божу, і син її помре і уникне багатьох страждань в цьому житті і буде врятований для вічності. Але вона продовжувала просити Бога за волею ЇЇ зцілити дитини. Тоді уві сні їй була показана вся майбутня життя її сина: дитинство, гімназійні роки, юність і ... шибениця, на якій він закінчить своє життя. Але мати не погодилася.

Що ж було потім? Дитина одужала, і радості матері та подяки Богу не було меж. Дитина підростав, став гімназистом, коли мати стала втрачати спокій: вона дізнавалася його друзів, бо вона їх бачила в тому сні. Кінець цієї історії всім відомий: декабрист Рилєєв у віці 31 року був повішений. Тут є над чим поміркувати, чи не так?

Ми повинні визнати, що багато трагедії, що відбуваються на нашій землі, ми не можемо пояснити нашим людським розумом. І часто, коли ми намагаємося з`ясувати причину, то ситуація стає ще більш незрозумілою, і ми знаходимо в результаті не втіха, а знову засмучення. Тільки в вічності ми дізнаємося, чому Господь допустив ту чи іншу смерть, то чи інше нещастя. І ми побачимо, що в даній ситуації, як це не дивно, можливо, звучить, це був найкращий вихід. «І знаємо, що тим, хто любить Бога, хто покликаний Його постановою, усе допомагає на добре» (Рим. 8:28).

Джерело: bible-facts.ru


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 79