Світильник для тіла є око

Відео: СВЕТИЛЬНИК ДЛЯ ТІЛА Є ОКО - Святитель Лука Кримський



Ісус Христос говорить: Світильник для тіла є око. Отже, якщо око твоє буде здорове, то й усе тіло твоє буде світле-коли б твоє око лихе було, то й усе тіло твоє буде темне. Отже, коли світло, що в тобі, темрява, то яка ж тьма?
(Матв. 6:22)

Християни повинні ретельно стежити за тим, які програми вони дивляться, і які місця відвідують, т. К. Все це залишає глибокий слід в душі і пам`яті людини. Наприклад, якщо ми будемо слухати поп, метал або рок музику, то тим самим ми будемо вкладати частку з цієї інформації в свою душу і розум.

На вашу думку, чому сьогодні так багато молоді і людей набувають стиль якого-небудь музичного напрямку, групи або образ знаменитих героїв з фільмів, притому люди імітують не тільки їх стиль одягу але так-же і поведінку. Як багато можна зустріти сьогодні на вулиці і побачити в інтернеті все це.

Єдиного у кого ми повинні вчитися і дивитися - це на Ісуса Христа, він є істинний наш зразок наслідування в усьому!

Заняття, яке розвиває тебе

Тому, християнам потрібно вибирати тільки ті заняття, які йдуть на користь їх духовному розвитку і утворюють правильні звички. Вчинки, якщо вони часто повторюються, утворюють звички, а звички формують характер. Кожна дія є посіяне насіння, яке свого часу принесе плід. Тим самим ми зможемо виховати в собі благочестивий характер, який залишить в нашому серці і душі не тільки моральний образ, так само посіє насіння щирих добрих справ і дасть врожай в життя вічне.

Зміна свого характеру вимагає копіткої праці і стеження за собою, але з Божою поміччю і Духа святого у тебе все вийде! Як Ісус сказав: "Богу все можливо!".

Небесні сили співпрацюють з людиною, який з твердою вірою прагне до досягнення досконалості свого характеру в практичних справах. Кожному, хто зайнятий цією роботою, Христос говорить: "Я стою по праву руку твою, щоб допомагати тобі".

Коли воля людська співпрацює з волею Божою, вона стає всемогутньою. Все, що відповідає волі Божій - повеління Божого, може бути виконано силою Його могутності. Всі Його повеління здійсненні.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 73