Дивовижний сон мусульманина

Відео: Неймовірний сон - з Християнство в Іслам



Набив Куреши народився в США в сім`ї пакистанських емігрантів. Вихований в строгих мусульманських традиціях, він став переконаним захисником ісламу.

Потім в коледжі він познайомився з одним християнином, який дуже скоро став його найкращим другом. Удвох вони часто обговорювали богословські питання, через що в серці Куреши посіялися насіння сумніви в істинності мусульманської віри.

Після закінчення коледжу Куреши став регулярно молитися, щоб йому відкрився "істинний Бог". В інтерв`ю для Christian Post він свідчить: "Я пам`ятав, що в Корані сказано:" Аллах чує тих, хто волає до нього ". І в Біблії написано: "Просіть - і отримаєте. Шукайте - і знайдете. Стукайте - і відчинене буде вам ". Тому я просив у молитві: "Бог Корану або Бог Біблії, хто з вас є істинний Бог, той відкрийся мені!" "

До кінця першого року навчання в медичній школі Куреши отримав відповідь на свою молитву: одне бачення і три сну. Сни мають особливе значення для мусульман. Вони не вірять в можливість "прямого" спілкування з Богом, сподіваючись лише на те, що Аллах може відкрити їм свою волю через сновидіння. Куреши цитує слова Мухаммеда, почерпнуті з ісламською традицією: "Сни вірних є пророчими". І ще: "Сни - це частина одкровень".

Один сон справив особливе враження на Куреши, тому що він мав відношення до його друга-християнину. "Я стояв на порозі разюче вузьких дверей, - розповідає колишній мусульманин. - За цими дверима я бачив людей, що займають місця за бенкетним столом. Я страшенно хотів туди зайти, але мене не впускали, тому що я ще не прийняв "весільного запрошення" від мого друга Девіда. Коли я прокинувся, я зрозумів, що хотів сказати мені Бог, але мені потрібно було якесь додаткове посвідчення. Це посвідчення я отримав, прочитавши притчу про "тісних вратах" в Лк. 13: 22-30. Бог дав мені знати, в якому стані я перебуваю ". В результаті, Куреши прийняв Христа як свого Господа і Спасителя.

Зараз у багатьох куточках світу відбувається духовне пробудження. Радісно усвідомлювати, що за останні 15 років до Христа прийшло більше мусульман, ніж за останні 15 століть. У більшості випадків мусульмани звертаються до Бога за допомогою снів і видінь (як у випадку з Куреши). Бог звертається до людей будь-яким способом, який їм зрозумілий. Він став "одним з нас", щоб ми могли бути "одне з Ним".

Чудові звернення мусульман тому здаються особливо переконливими, що перехід в християнство загрожує для них багатьма втратами і стражданнями. Як свідчить Куреши, його навернення до християнства "розбило серця його батькам". Багатьох тих, що повірили мусульман виганяють з сімей. Багатьох б`ють, катують і навіть вбивають. Їх мужня віра свідчить про те, що тільки в Ісусі надія людям, що тільки Він може змінити людські серця.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 132