Деякі положення ісламу і хадисів (лист данияра)

Відео: Іслам Хадиси про жінок

Коран положення ісламуПривіт, друзі, читачі intdate.ru! Мир Вам Всім і щастя.

Читаючи коментарі до статті «Що думають мусульмани про російських жінок насправді» дійсно можна заглибитися в нетрі, в глибокі. Багато гучних слів. Видно, що люди, котрі залишають такі коментарі, не мають елементарних знань про Іслам.

Невігластво - це коли людина не відає, не обізнаний про щось. Як би грубо і образливо звучало це слово, але всі ми буваємо неосвіченими до тих пір, поки не знайдемо знання. Чи рівні двоє людей зі знання, наприклад, твори Толстого «Війна і мир» - людина, яка прочитала його, і людина, яка не читала. Очевидно і зрозуміло, що зі знання цього твору ці люди не будуть рівні. У Корані говориться, що не рівні - людина, яка знає і людина не знає. З цього вкрай не бажано стверджувати що або у справі, тим більше звинувачувати, без елементарних знань справи.

Один відомий древній мусульманський учений якось сказав: «Я часто жалкував про те, що говорив, але я ніколи не шкодував, коли мовчав». Коран як раз таки викликає в багатьох аятах людей до знань, щоб люди не ходили в темряві невігластва, а тяглися до них, задавали питання.

Все, що в основному ми знаємо про іслам, на жаль, це зі сторінок газет ЗМІ і чорного ящика, але справжня суть про релігію закладена, звичайно ж, в Корані. Одкровення Коран - Аллах бог називає керівництвом для людей зрозумілим, тобто для тих, хто думає, хто бажає думати, хто шукає відповіді на питання.

Коран порівняно невеликий і прочитати його можна за тиждень, не поспішаючи. Є хороші переклади на російську мову, наприклад, Ельміра Кулієва. Прочитайте один раз, хоча б буде розуміння, що таке іслам. Адже ніхто не примушує і не зможе змусити прийняти вас Іслам.



Якось один з учених сказав: не судіть про Іслам по мусульманам, бо мусульмани це такі ж люди, а будь-якій людині властиво допускати помилки і грішити, але Іслам - бездоганний.

-В ісламі будь-яка статевий зв`язок жінки, ОДНО ЯК І ЧОЛОВІКИ до шлюбу або поза шлюбом або під час (зрада), вважається перелюбством. Тому часто мусульмани одружуються рано.

Перелюбство ж є сильним гріхом, за який згідно з шаріатом покладається в якості покарання смерть, але щоб звинуватити в цьому, наприклад, дівчину або дружину, потрібно привести 4 свідків цього. Тому в багатьох аятах Корану і розповідях Пророка (хадіси) багато закликів оберігати свої статеві органи чоловікам і жінкам. І навпаки інтимний зв`язок в шлюбі з дружиною або чоловіком кожен раз прирівнюється як за добру справу.

- Чоловікові Дозволено мати до 4 дружин, але за умови, що Кожну жінку чоловік повинен містити однаково по житлу, одязі і навіть в інтимних зв`язках і за часом і любові)). Якщо чоловік сумнівається, що зможе це виконати по справедливості, то він повинен відмовитися від такого рішення. В судний день чоловік спитають про несправедливість, виявленої до своїх дружин, то є кілька дружин це додаткова відповідальність для чоловіка. І йдеться, що якщо чоловік побажає задовольнятися однією дружиною до кінця, то це буде для нього краще. Багато мусульман успішні одружилися вдруге і майже всі жалкували про це, але там вже пішли діти і т.д.

- Жінці дозволено працювати і мати власний зароблений капітал, немає на це заборони. Але також говориться, що жінка - берегиня домашнього вогнища. І вказано, що обов`язок утримувати сім`ю (дружину, дітей і батьків) лежить на чоловікові. Тобто жінка має право не працювати.



- Також в Корані говориться, що до мусульман найближче з інших релігій це Християни, і мусульмани повинні ставитися до них з терпимістю і світом. А в судний день Аллах - бог, всевишній розсудить кожну громаду, в чому вона помилялася. З розповідей (хадисів) Пророка Мухаммада, йдеться, що немає переваги араба над НЕ арабом в очах Всевишнього, крім як по богобоязливості. І що всі люди рівні.
Аллах - в перекладі означає Один, єдиний Бог.

А Мухаммад (С.А.С) - це посланник Аллаха, який був людиною, через нього посилається Коран протягом його життя, і він помер у віці 68 років, а його образ життя, поведінка і розповіді, які він передав сподвижникам, лягли в основу збірок які називають хадіси. Мусульмани на ряду з Кораном вивчають і дотримуються Хадисів. І Пророку мусульмани не поклоняються, а просто шанують його і поминають добрим словом.

І ще, «асалямуалейкум» - це не якесь страшне слово бородатих чоловіків, і дівчат у хустках, а в перекладі з арабської означає «Мир Вам». Такими словами зустрічатимуть в Раю.

Іслам - остання релігія єдинобожжя, релігія золотої середини, яку кожен, хто прийняв іслам, повинен відчути і дотримуватися.

Перепрошую за такий великий текст, будьте терпимі один до одного, російська - до неросійського, християнин - до мусульманину, і т.д., не ображайте ін. Друга. Пам`ятайте, що всі ми - люди, і в будь-яких ситуаціях повинні ними залишатися, всі ми станемо перед Господом і будемо запитані за кожне слово.

Тягніться до знань і не будете обмануті.

Відео: Фейсал Саїд Аль Мутар: Протиріччя ісламу

17 лютого 2013
Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 172