Зашифровані коди біблії

Відео: С. Н. Лазарев. Зашифровані коди Біблії



Сама Біблія ховає в собі дивовижні секрети. Років десять тому було виявлено, що Біблія містить коди - Коди БОГА.

Коли текст Біблії на івриті був закладений в комп`ютер, за допомогою найпростішої програми вдалося роздрукувати коди Біблії. Через однакові проміжки (однакова кількість букв) комп`ютер прочитав імена Садама Хусейна і Ясіра Арафата, слова: "Тора", "Америка", "Росія", "французька революція" і багато інших. інші.

Ім`я - Адольф Гітлер було знайдено під Втор. 10: 17-22, де воно було дано через проміжок в 22 літери. Там же були зашифровані ім`я Ейчман (нацистський злочинець, керівник Холокаста), слова "холокаст" і "фюрер". Коли було знайдено слово "крематорій", при підрахунку тих же буквених проміжків було прочитано продовження: "для моїх синів".

Ім`я Ісуса (Яхшуа - на івриті) було знайдено на протязі всього Старого Завіту понад 100 разів. Так наприклад, в Пс.22: 17-19 ім`я Ісуса було зашифровано через кожні 26 букв, Пс.40: 9-10 - через 2 букви, Дан.9: 25-26 - через 26 букв, Зах. 9: 9 - через 1 букву. Іса.53: 8-10 - через 20 букв і додано через той же проміжок "шми", що означає: "моє ім`я" - "Яхшуа - моє ім`я"!

Імовірність того, що положення слів і кодування випадкові, абсолютно виключається. Складність полягає лише в тому, що людина може дізнатися, чи є те чи інше ім`я в Біблії, тільки якщо ім`я вже відомо, тобто імена та реалії минулого часу. Дізнатися про майбутнє за допомогою цих кодів неможливо. 19 березня 1996 р відомий ізраїльський математик Роберт Ж.Ауманн в ізраїльській Академії наук офіційно оголосив, що коди Біблії є встановлений факт.

Al Neal,

Відео: Код Біблії зламаний Франція колиска християнства



Al Neal, американський дослідник кодів Біблії ( "The Infinity Bible Code", 1998), витратив 30 років на вивчення цього неймовірного феномена. Виявляється, що майже всі літери алфавіту івриту мають значення якогось числа.

Ніл виявив, що сума букв якогось слова завжди вказує на те, в який чолі Біблії це слово можна знайти. Деякі слова з`являються в Біблії тільки один раз, але і вони знаходяться в Біблії завдяки цьому способу.

Найбільш цікавий приклад дає слово "сатана". Сума числових значень букв цього слова на івриті становить 359. Слово "сатана" вперше з`являється в Біблії в 359 другому розділі * від початку (в 1Хронік.21: 1). Але це не все.

Християни Заходу, знаючи, що різдво в дійсності - сатанинський свято і зазначає зовсім не народження Ісуса, а народження язичницького бога сонця в день зимового сонцестояння: 25 грудня, давно підозрювали, що Санта Клаус - зла задумка сатани, щоб відвернути людей від Ісуса до свого дітищу **. Деякі порівнювали ім`я «Santa Claus» з «Satan claws» (кігті сатани). Яке ж було здивування, коли хтось підрахував, що 359-ий день (в році-365 днів) припадає точно на 25 грудня - Різдво.

Хтось помітив, що найкоротша глава в Біблії -Пс.116, а найдовша - Пс.118. По середині - Пс.117. До гл.117 псалома - 594 гол., І після - 594. 594 + 594 = 1188, або 118: 8 (в скорочених перекладах відповідає віршу 117: 8). Цей вірш говорить: «Краще вдаватись до Господа, ніж надіятися на людину» - але ж це найголовніше.

Кодування в Біблії є одним з багатьох доказів того, що Біблія - богонатхненна і писалася людьми не по їх власним розумінням, але під диктовку Святого Духа (Гал.1: 11).


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 111