Істинний мусульманин - це покірний богу і дотримується коран

Відео: Як справжній мусульманин повинен витрачати свій час

істинний мусульманин

Шановні дівчата, жінки, читачки intdate.ru! )) Судячи з вище викладеної статті і вашим коментарям, можу зробити лише один висновок: ви зовсім не маєте уявлення про те, хто такий справжній мусульманин.

Але в цьому не тільки ваша вина, а й вина тих так званих "мусульман". Адже іслам по крові не передається і якщо людина є арабом, то це зовсім не означає, що він - мусульманин, хоч і "кричить про це на кожному розі".



У багатьох арабських країнах, на жаль, національні традиції, стоять перш, ніж релігійні обов`язки і в цьому їх найглибша помилка і відступі від істинного ісламу.

Адже "мусульманин" в перекладі означає "покірний Богові", а праведний, істинний, богобоязливий мусульманин ніколи не дозволить собі інтимних відносин (сюди відноситься і простий поцілунок в губи), тому що відповідно до Корану, це - смертний гріх, перелюбство ... а по шаріату за подібні речі винуватець заслуговує побиття камінням, щоб спокутувати свій гріх і очиститься перед Богом ...



Праведний мусульманин боїться свого Господа і вогню пекла, і тому виконує всі вимоги та приписи свого Творця. А ось одружуватися мусульманину на християнці або юдейки дозволено, тому що вони відносяться людям писання, тобто до тих кому раніше була послана Тора і Євангеліє.

І зовсім не обов`язково до шлюбу з мусульманином (в рамках релігії, а не держави) нареченій приймати іслам, тим більше, якщо їй це насильно насаджують, адже людина повинна приймати іслам в ім`я Аллаха, а не для того, щоб порадувати майбутнього чоловіка або його близьких. Ухвалення ісламу має бути усвідомленим і щирим, адже всі наші справи приймаються за наміром.

І на завершення хотілося б скасувати, що і багато російські дівчата і молоді люди, жінки і чоловіки приймають іслам усвідомлено, тому що іслам - істина з якою важко не погодитися, адже в цій релігії все просто, логічно і зрозуміло. Іслам - справжня релігія. Є навіть приклади того, як служителі РПЦ (рус.провас.церкві) прийняли іслам!

Відео: Назаров Хасан - Про Ісламі і Корані, про Аллаха і Мусульман

30 липня 2010
Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 136