Передбачення апокаліпсису

Відео: Планета стане інший! Пророцтва і пророцтва кінця світу і Апокаліпсису



Яка катастрофа чекає світ у вересні?
В останні дні в інтернеті поширюється і яро обговорюється нове пророцтво про Кінець Світу. Як сказано, новий Армагеддон відбудеться в діапазоні між 22 і 28 вересня цієї осені, повідомляє з посиланням на пастора Ефрайна Родрігеса.

Чутки про Апокаліпсис у вересні 2015 року стали настільки сильно обговорюватися в мережі, що НАСА було змушене придумати спеціальне звернення, в якому вказується, що в даний час немає астероїдної загрози для Землі.

Деякий час назад Ефраін Родрігес (Efrain Rodriguez) - житель Пуерто-Ріко (за іншими даними - США) проголосив себе пророком, заявивши, що з ним безпосередньо розмовляє Бог.

Пастор Ефрайн Родрігес почав поширювати своє повідомлення давно, але 2013-2015 року він робить це більш активно, так] як часу стає все менше. Він хоче попередити людей про катастрофу, що насувається, адже насправді, є багато шансів щоб врятуватися.

Він проводив багато семінарів, де розповідав про те, що сказав йому Бог. Єдиною його метою є порятунок якомога більшого числа життів. На жаль, більшість людей ставляться скептично до його словами, так як до цього було так само багато передбачень, які не справдилися. Родрігес говорить, що NASA знає про катастрофу і саме тому вони до цього часу спеціально створювали фейковий передбачення, щоб в даний ніхто не повірив.

Пастор закликає людей покаятися, поки ще не пізно. За його словами, це одкровення він отримав 40 років тому, коли йому було всього 16 років.

Він неодноразово попереджав про насування стихії і точно передбачав можливі наслідки. Серед останніх катастроф, він передбачив цунамі в Японії. Тоді його словами ніхто не вірив, але ж все сталося майже в точності, як він описував.

Пастор Родрігес в своїх зверненнях нікого не змушує вірити його словам, але закликає вірити Богу і в те, що було визначено ще в Біблії. Він помолиться за кожну людину живе на Землі і вкрай сподівається, що постраждає якомога менше людей.

Цікавий факт
Інша група панікуючих взяла за основу слова міністра закордонних справ Франції Лорана Фабіуса, сказані ним в травні 2014 року на зустрічі з державним секретарем США Джоном Керрі. А висловився міністр в тому сенсі, що у людства залишилося всього 500 днів, щоб уникнути кліматичного хаосу.
"У нас є 500 днів, щоб уникнути кліматичного хаосу", - сказав Фабіус на Французькому мовою.

Ентузіасти вирішили, що і Фабіус мав на увазі наслідки падіння астероїда. Тупо додали до дати переговорів француза з американцем 500 днів і теж отримали 22-28 вересня 2015 року.

Таким чином, дата кліматичного апокаліпсису, озвученого Фабіусом, призначена їм на 23 вересня - 24 вересень 2015 року.

* * *

Близько 700 осіб взяли участь в дослідженні, і виявили, що 23-24 вересня згадується в сотнях фільмах, музичних кліпів, мультфільмах, комерційній рекламі, телешоу, саме в контексті якоїсь катастрофи, часто зображується у вигляді падіння астероїда. Дата 23-23 вересня зображується зазвичай у вигляді ряду цифр 239,923,329, а іноді і прямим текстом - `` 23 `` або ``24 вересня` `.

* * *

Відео: Жахливі передбачення Святої Матрони. Пророцтва Кінця Світу. Апокаліпсис 2017



А ось інша група панікуючих взяла за основу 28 вересня, як день останньої кривавою місяця. Нагадаємо, що 28 вересня буде остання кривава місяць (заключна тетрада) найяскравіша з трьох.

У 2014-2015 роках всі чотири рази поява «кривавої Місяця» збігається з головними єврейськими святами Песахом і Суккот. За всю історію таке відбувалося тільки вісім разів! У всьому світі віруючі різних конфесій пов`язують феномен «кривавої Місяця» з вченням пророка Йоіла, (Йоіл 2,30-31). Дехто припускає, що «кривава Місяць» - це знак Бога, який свідчить про те, що гряде пришестя Месії.

* * *

21 вересня міжнародна громадськість відзначає Міжнародний день миру. Міжнародний день миру був заснований в 1981 році резолюцією 36/67, в якій Генеральна Асамблея ООН. В цей день всі говорять про мир і безпеку.

Якщо ми відкриємо Біблію 1-е Солунян 5: 2 3 де говориться наступне "бо самі ви докладно те знаєте, що прийде день Господній так, як злодій вночі. Бо, коли будуть говорити:" мир і безпеку ", тоді несподівано прийде загибіль , як мука тієї осягає що має в утробі, і вони не втечуть ".
Чи варто готуватися?
Згадувати про те, скільки разів уже нас лякали кінцем світу, не дуже й хочеться. Різного роду тлумачі більш сотень раз пророкували кінець світу, а він все ніяк не закінчується або переносяться. Людям подобається вірити в кінець світу. У будь-якому випадки справжні християни чекають кінець пітьми, а не кінця світу " Бо Бог є світло, і немає в Нім жадної темряви ".

Але є категорія людей, які не вірять, але люблять нагнітати обстановку, щоб додати адреналіну в розмірений життєвий уклад. Їм нададуть жити одноманітною і безтурботним життям, а кінець світу - відмінний привід, щоб підбадьоритися і налякати інших.

У Писанні немає навіть натяку на дату Апокаліпсису, там описуються лише прикмети, за якими можна буде визначити про наближення кінця. І хто б що не говорив, Євангеліє повертає панікерів і безумців на грішну землю такими словами: «Про день же той і годину ніхто не знає, ні ангели небесні, ні Син, тільки Отець» (Мк., 13: 31-32) .

bible-facts.ru


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 80